Reno 10 Pro (CPH2525)

Laadt jouw Oppo toestel niet meer op, is het scherm gebarsten of werkt de camera-functie niet meer? Dan is dit erg vervelend, aangezien je jouw toestel nu niet naar behoren kunt gebruiken. Maar, gelukkig kun je bij Budget Repair terecht voor snelle en betrouwbare reparaties. Wij zorgen ervoor dat je weer gauw gebruik kunt maken van jouw toestel.

Vertoont jouw Oppo telefoon opeens technische gebreken en weet je niet wat het probleem is? Wij onderzoeken wat het defect is en voeren in overleg met jou de betaalde reparatie uit.

Kies een reparatie

De beste en goedkoopste reparatie in de buurt van Oldenzaal? Goedkoper kan echt niet!

Scherm

€109

Batterij

Bel voor de prijs

Achter camera

Bel voor de prijs

Front camera

Bel voor de prijs

Camera glass

Bel voor de prijs

Ear speaker

Bel voor de prijs

Speaker

Bel voor de prijs

Laadconnector

€69

Microfoon

Bel voor de prijs

De professionele reparateur van Oldenzaal

Je smartphone repararen in de buurt van Oldenzaal, Denekamp, Losser, De Lutte, Rossum, Weerselo, Deurningen, Hengelo en omstreken? Bij ons krijg je altijd de laagste prijs garantie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoelang duurt een Oppo reparatie?

  • In de meeste gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Mocht het voorkomen dat de reparatie meer tijd in beslag gaat nemen, dan overleggen wij dit eerst met je.

Ik ben verzekerd, wordt de schade vergoed?

  • Elke verzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden. We raden dan ook aan om bij jouw verzekeraar navraag te doen over de dekking hiervan. De reparatiekosten kun je achteraf zelf terugvragen bij jouw verzekeraar met de factuur.

Wat kost een Oppo reparatie?

  • De kosten van een Oppo reparatie hangen af van het toestel en de soort reparatie. Voor het inplannen van een afspraak staat bij jouw Oppo model precies aangegeven wat de tarieven voor elke reparatie zijn.

Het beeldscherm van mijn Oppo toestel heeft barsten, kunnen jullie dit repareren?

  • Een barst in je beeldscherm is erg vervelend, wanneer je dit niet meteen laat repareren kan er waterschade of elektronica schade optreden en ben je verder van huis. Budget Repair repareert het beeldscherm van jouw Oppo toestel snel, terwijl je wacht, zodat je jouw smartphone weer meteen kunt gebruiken.