Nergens goedkoper je toestel laten repareren!

Budget Repair Oldenzaal zit gevestigd in Mediastore. Hier beschikken wij over een team van ervaren deskundigen op het gebied van telefoon, Chromebook, laptop, tablet en computer reparaties. Ze verrichten diverse telefoonreparaties, waarbij elke reparatie nauwkeurig en adequaat wordt uitgevoerd. Onze gecertificeerde professionals zijn altijd up to date over de laatste ontwikkelingen, waardoor ze jou het beste advies kunnen geven.

Voor de reparaties maken we zoveel mogelijk gebruik van hoogwaardige onderdelen, deze kunnen we direct inkopen bij de leverancier. Waardoor we de kosten laag kunnen houden.

Lees meer

Professionele reparaties

Ons deskundige team is vakkundig en hebben jarenlange ervaring.

Vaak klaar terwijl je wacht

Geen wachttijden of dagen je telefoon kwijt. Bijna altijd lukt het ons om direct jouw toestel te repareren.

Reparaties door ons eigen team

Geen externe partijen, wij verliezen je device niet uit het oog. Wij repareren zelf, vakkundig en snel.

Professioneel, met top kwaliteit onderdelen!

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je toestel in goede handen is. Niet voor niks zijn wij al jarenlang een begrip in Oldenzaal en omgeving. Service en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je bij ons jouw smartphone laat repareren krijg je enkele aantrekkelijke voorwaarden waaronder:

  • Behoud van bestanden na een reparatie
  • Geen onderzoekskosten
  • 1 jaar garantie op vervangen onderdelen
  • Vaak klaar terwijl je wacht
  • Gecertificeerde monteurs
  • Betaalbare en eerlijke prijzen

Lees meer

Wij repareren meer dan
alleen smartphones

Naast het repareren van smartphones zijn wij ook gespecialiseerd in reparaties aan tablets, laptops, Chromebook, computers en notebooks. Je kunt bij ons terecht voor diverse tablet reparaties, zoals het vervangen van het scherm of als de accu niet meer oplaadt. In ons filiaal in Oldenzaal streven wij ook hierbij naar een reparatie die klaar is terwijl je wacht. Wil je het scherm van je laptop laten vervangen of wil je informeren naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact net ons op, zodat wij voor jou aan de slag kunnen.

Op zoek naar een refurbished
toestel?

Ben je op zoek naar een smartphone van het topsegment, maar waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen? Budget Repair heeft een groot assortiment van refurbished smartphones laptops en desktops. Bij deze refurbished toestellen wordt er een zeer uitvoerig proces doorlopen, waarbij elk onderdeel wordt gecontroleerd en eventueel wordt vervangen zodat het artikel weer als nieuw is.

Wij kunnen ze als onafhankelijk bedrijf tegen de beste prijs aanbieden. Bespaar in je portemonnee en het milieu met een refurbished toestel!