MacBook reparatie

Geliefd onder veel Nederlanders, de MacBook. Wij zijn er zelf ook fan van! Gebruik jij je MacBook voor werk of studie? Vaak komen problemen op momenten dat je ze helemaal niet kunt gebruiken! Gelukkig kunnen wij jouw MacBook reparatie vakkundig, snel en goedkoop uitvoeren!

Je MacBook reparatie door ons laten uitvoeren heeft vele voordelen! Wij zijn deskundig met alle Apple-producten. Hebben originele onderdelen op voorraad liggen. Wij hebben een 2-tal belangen. Dat is dat jij weer geniet van je MacBook en dat wij jouw MacBook vakkundig repareren.

Geen MacBook is ons te gek

Apple heeft in de loop der jaren verschillende soorten MacBooks op de markt gebracht, namelijk de MacBook, de MacBook Pro en MacBook Air. Wees niet getreurd! Onze specialisten zijn ervaren met iedere MacBook, waardoor wij jouw MacBook vakkundig kunnen repareren.

Beeldscherm reparatie

Heeft je LCD-scherm strepen? Is je backlight defect of heb jij rare vlekken in je display? Dan is het raadzaam om bij ons langs te komen. Wij maken jouw beeldscherm zoals het was. Het maakt niet uit in hoeverre het beeldscherm defect is! Een MacBook reparatie vergt aandacht. Het is onze ervaring dat het maakt dat wij de reparatie deskundig en snel kunnen uitvoeren.

MacBook batterij

MacBooks gaan over het algemeen vrij lang mee. Dat betekend dat er behoorlijk wat gevraagd wordt van de accu. Het komt dan ook regelmatig voor dat een Macbook accu minder goed presteert. Je kan minder lang met een volle accu of jij moet overal je lader mee naar toe nemen zijn dan ook veel voorkomende aspecten bij een defecte accu. Echter klinkt het probleem ernstige dan dat het is. Laat je MacBook accu vervangen en alle problemen zijn verledentijd. Wel is het raadzaam om niet te lang met een defect accu rond te lopen, want alle inhoudelijke processen staan met elkaar in verbinding.

Toetsenbord reparatie

Wij hebben in de loop der tijd vaak gezien dat toetsenborden het ineens begeven. Dat komt vaak door intensief gebruik. Neemt niet weg dat het behoorlijk vervelend is. Eveneens horen wij vaak dat onze relaties zelf het toetsenbord proberen schoon te maken met perslucht. Echter klinkt dat weer leuker dan dat het is. Helaas werkt niet dan goed! Slaat je MacBook bepaalde toetsen aan, herhaalt uit zichzelf tekens of reageert niet altijd? In dat geval verhelpen wij jouw problemen graag.

Budget Repair Oldenzaal voor jouw Macbook reparatie

Wij hebben een breed kennisveld. De bovenstaande problemen zijn in ons optiek de meest voorkomende problemen, maar wij kunnen jou ook helpen bij:

  • Het vervangen van de harde schijf;
  • Upgraden van je harde schijf naar SSD;
  • Reparaties van de speakers;
  • Bij vochtproblemen;
  • Reparatie van het trackpad; of
  • Als je niet goed weet wat het probleem is!

Middels onze service op maat proberen wij jou altijd zo snel en vakkundig mogelijk te helpen. Zodat jij eigenlijk niet eens merkt dat jouw MacBook reparatie bezig is!