Chromebook reparatie

Een Chromebook is een laptop dat niet werkt met de standaard besturingssystemen, zoals Windows of macOS. Een Chromebook werkt op het besturingssysteem ChromeOS, dat gemaakt is door Google. Een Chromebook is niet bedoeld om er allerlei apparaten op aan te sluiten. Dat maakt een Chromebook bijzonder licht en snel. Wij zien dat ze vaak voor hedendaagse werkzaamheden worden gebruikt. Echter is er niks vervelender dan dat je Chromebook kapotgaat, waardoor jij bijvoorbeeld je werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren. Gelukkig ben jij aan het juiste adres om je Chromebook reparatie te laten uitvoeren!

  • Behoud van bestanden na een reparatie
  • No cure, no pay
  • 1 jaar garantie op vervangen onderdelen
  • Vaak klaar terwijl je wacht
  • Gecertificeerde monteurs
  • Betaalbare en eerlijke prijzen

Een defecte Chromebook

Wij zien vanuit de praktijk dat mensen een Chromebook vaak hetzelfde zien als een echte laptop. Echter zit er wel een inhoudelijk verschil tussen een Chromebook en een laptop. Een geheugen van een Chromebook ligt vaak rond de 64GB. Eveneens is de Chromebook volledig verbonden met het internet, hierdoor heeft het ook geen groot geheugen nodig. Vooraf willen wij dan ook graag adviseren om te verdiepen in de diverse mogelijkheden van een Chromebook!

Batterij vervangen

Een Chromebook beschikt over een sterke batterij. Echter is de batterij de meest slijtage gevoelige onderdeel van een Chromebook, doordat het zoveel wordt gebruikt. Merk jij dat jij ineens minder lang kan met een volle accu als in het begin? Moet jij altijd je lader bij je hebben? Of werkt je Chromebook alleen nog maar als die verbonden met de oplader? Dan is het raadzaam om je Chromebook te trakteren op een nieuwe accu, zodat en jij en je Chromebook weer kunnen genieten. Het vervangen van een batterij is geen uitdagende Chromebook reparatie en wordt snel en vakkundig uitgevoerd.

Beeldscherm reparatie

Bij het afsluiten van onze Chromebook of laptop zijn we vaak vluchtig en onoplettend. Een vervelende scheur of deuk in je beeldscherm ligt dan ook op de loer. Er hoeft maar iets kleins op je toetsenbord te liggen bij het afsluiten en je beeldscherm is kapot! Gelukkig is Budget Repair Oldenzaal deskundig en kunnen wij jouw beeldscherm gemakkelijk repareren! Je Chromebook reparatie kan jezelf uitvoeren middels de stappen van Google, maar veel reparaties vergen een bepaalde kennis. Kennis die onze reparateurs hebben!

Toetsenbord vervangen

Een Chromebook is ontwikkeld om veel te gebruiken. Lopen je toetsen vast of ontbreken er ineens toetsen op je toetsenbord? Dan wekt dat irritatie op, want jij kan ineens je werk niet meer goed uitvoeren. Gelukkig is het onnodige irritatie. Wij hebben een grote voorraad, waardoor wij vaak jouw Chromebook snel en deskundig repareren, waardoor jij geen lange tijd zonder je Chromebook zit.
Budget Repair Oldenzaal voor jouw Chromebook reparatie
Merk jij dat je Chromebook niet meer zo lekker werkt als in het begin, maar kan jij niet concluderen waardoor het komt? Wij onderzoeken graag het probleem en zorgen ervoor dat jij weer optimaal kunt genieten en gebruikt kan maken van jouw Chromebook!