Laptop reparatie

Multifunctioneel, klein, behendig en krachtig: dat is jouw laptop! Je gebruikt je laptop wellicht voor je werk of hobby. Je gebruikt je laptop veel, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Door het vele vervoer en gebruik van je laptop ligt slijtage op de loer. Is er dan iets kapot? Dan is dat bijzonder vervelend, want je leven staat dan eventjes stil! Gelukkig kunnen wij jouw laptop reparatie deskundig, snel en goedkoop uitvoeren!

Laptop reparatie van ieder merk

Budget Repair Oldenzaal heeft jarenlange ervaring betreffend laptop reparaties. Dat i.c.m. onze deskundigheid zorgt ervoor dat wij ieder merk kunnen repareren. Is je MacBook, Samsung, HP of ASUS laptop kapot? Wij repareren het. Wij noemen hierboven de bekende merken op, maar geen 1 merk is ons te gek!

  • Behoud van bestanden na een reparatie
  • No cure, no pay
  • 1 jaar garantie op vervangen onderdelen
  • Vaak klaar terwijl je wacht
  • Gecertificeerde monteurs
  • Betaalbare en eerlijke prijzen

Batterij

Een sterke krachtige batterij in je laptop is een must-have! Er is niks vervelender dan dat jij om de have klap je batterij moet opladen! Echter is de batterij ook het meest slijtage gevoelig onderdeel van je laptop. Je accu krijgt veel te verduren en gaat daarom minder lang mee.
Merk jij dat jouw laptop vaak moet opladen of kan jij nergens meer naar toe zonder dat jij je lader meeneemt? Dan is het raadzaam om je laptop te voorzien van een nieuwe batterij. Aangezien wij veel producten standaard op voorraad hebben, kunnen wij jouw accu snel vervangen!

Een defecte poort repareren

Een laptop staat bekend om zijn flexibele mogelijkheden. Continu sluit jij je lader, HMDI-kabels of dergelijke kabels aan op je laptop. Laten we duidelijk zijn: daar is een laptop ook voor bedoeld. Maar dat betekent wel dat je laptoppoorten slijten, waardoor ze defect raken. Bijzonder vervelend, omdat er voor de rest niks mis is met je laptop. Gelukkig hebben wij een brede voorraad en kunnen wij snel en behendig jouw defecte poorten repareren. Meld jouw laptop reparatie van tevoren aan en wij repareren je laptop nog sneller!

Je beeldscherm of toetsenbord laten repareren

Zoals we aangaven, een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als het om je beeldscherm of toetsenbord gaat. Zonder dat jij het doorhebt druk jij je laptop dicht en ligt er nog wat op je toetsenbord, met alle gevolgen van dien. Een dikke scheur of barst in je beeldscherm komt vaak voor. Datzelfde geldt voor je toetsenbord! Een laptop reparatie komt hierdoor vaker voor dat je zou denken.
Kan jij lastig typen, doordat toetsen blijven hangen, een toets los zit of kwijt is? Wees gerust! Je bent niet onze eerste klant die dat overkomt. Laptops zijn bijzonder handig, maar ook bijzonder gevoelig.

Budget Repair Oldenzaal voor jouw computer reparatie

Een laptop reparatie is onze expertise. Wij zitten al jarenlang in de markt en kennen alle ins- en outs! Wij merken dat mensen vaak denken dat zijn of haar laptop niet repareren is of dat het niet rendabel genoeg is! Wij vertellen jou dat jij nergens anders zo goedkoop je laptop kunt laten repareren door deskundigen.